Nyomtatható Karácsonyi Tervezőlapok 2016


Hűha, a maival együtt 48 nap és itt a Karácsony! Bizonyára lázasan készíted már az adventi kalendáriumot, és a karácsony előtti lótás-futást elkerülendő tervezési előkészületeket is megtetted. Csak viccelek, azért pánikba nem kell esni :)

Tavaly szabályszerűen meglepődtem, amikor már novemberben embertömegek hömpölyögtek a boltokban a karácsonyi (!) gondolák között. Tekintettel arra, hogy enyhe (stresszhelyzetben fokozódó) agorafóbiám van, nem szívesen intézem a bevásárlást tömegben. Egyre inkább rendelek, vagy sk készítek minden ajándékot. Na meg persze listával és célirányosan megyek vásárolni. Ehhez viszont komoly előkészítési folyamatok kellenek a mit-hol-hogyan-mikor kérdésnégyes tekintetében. 

Nos, ha még te sem nem terveztél előre, akkor lassan itt az ideje. Tudom, tudom, persze, a tennivalók/ a gyerekek/ a munka/ a mindennapok a nyakadon lógnak, szalad a ház, van elég bajod, és hol van még Karácsony! Egy egyszerű trükkel megkönnyítheted a decembert és az év végi hajrát. 

Nyugodtan vond be a családot is a tervezésbe, csináljatok karácsonyi ötletelős estét, ki minek örülne, kinek mit szánna, vagy készítene. 

A letölthető karácsonyi tervezőlapokért kattints ide:


Vidám tervezést, és felhőtlen karácsonyi készülődést kívánok Neked!

Megjegyzések