Natúr testápolótömb csak három összetevőből

testápolótömb, méhviasz, kókuszzsír, olivaolaj, diy, natúr testápolótömb
Télen a  kézmosástól, a hidegtől általában kirepedezik, feszül, fáj, kiszárad a kézbőröm. Gondolom, nem vagyok ezzel a problémával egyedül. A legtöbb, amit ilyenkor tenni tudok, hogy kesztyűben járok ( nem, mindig elfelejtem), gyakran -, kézmosás után főleg,- bekenem a kezemet kézkrémmel (nem, mindig elfelejtem), és vizes kézzel nem megyek ki a hidegbe (nem, általában ez sem megoldható). Úgyhogy a vajas keksztészta gyúrásán kívül (ez ugyanis gyönyörűen rendbe hozza a kézbőrömet,) ki kellett találnom valamit, ami gyors, látványos javulást hoz az ügy érdekében.

Így készült el ez a három összetevős testápolótömb, ami egyrészt nem folyik mindenfelé, másrészt az éjjeliszekrényre téve illatozik, így mindig eszembe jut este, hogy bekenjem a kezem, harmadrészt hihetetlen gyorsan, néhány nap alatt teljesen helyrehozta a kirepedezett, már-már tyúklábbőrre hajazó kinézetű kézfejemet.

Három természetes összetevő, semmi adalék, semmi plusz illatanyag.




Hozzávalók:
28 gramm kókuszzsír
28 gramm olivaolaj
25 gramm méhviasz

Az elkészítéséhez semmi extra kémiai szaktudásra nincs szükség, egyszerűen vízgőz fölött folyamatosan kevergetve összeolvasztjuk az alapanyagokat, ezután formákba töltjük, majd szilárdulás után már használhatjuk is.

A méhviasz miatt illatos, nem kell semmilyen illatanyag hozzá.
Hatékony, hatásos, gyors, egyszerű.
Kell ennél több a mai rohanó világban?

Megjegyzés: bár az összetevők természetes anyagok, az arra érzékenyeknél allergiás reakciót válthatnak ki!

Megjegyzések