hozzávalók:
- 500 g csiperkegomba
- két evőkanál napraforgó étolaj
- egy kisebb fej vöröshagyma
- majoranna, só, borsikafű (vagy bors), petrezselyem ízlés szerint.
- a tálaláshoz rukkolalevelek, sajt, majonéz
elkészítés:
- A gombát tisztítsd meg, és vágd szeletekre.
- A hagymát a héja eltávolítása után vágd apró kockákra.
- Az olajon a hagymát pirítsd üvegesre, majd dobd rá a gombaszeleteket, fűszerezd, keverd össze. Fedő alatt alacsony lángon párold készre. Ha a saját levét elfőtte, szükség esetén kevés vizet tehetsz még hozzá.
Nagyjából 20 perc alatt elkészül.
Vajjal vagy margarinnal vékonyan megkent pirítóson tálald, tetején sajtforgáccsal és rukkolával. Ha szereted, majonézzel turbózhatod az élményt.
Két személyre bőven elegendő adag lesz belőle.
Vajjal vagy margarinnal vékonyan megkent pirítóson tálald, tetején sajtforgáccsal és rukkolával. Ha szereted, majonézzel turbózhatod az élményt.
Két személyre bőven elegendő adag lesz belőle.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése